(048) 796-57-83 (048) 703-80-08

Навчально-тренажерний центр

ПАТ «Іллічівський судноремонтний завод»

Реестр

Кухар судновий 5 розряду

   Готує й оформлює страви та кулінарні вироби, які вимагають складного кулінарного оброблення, для туристів на пасажирських суднах. Готує й оформлює холодні страви: заливні, асорті рибне, м’ясне тощо; супи на прозорих бульйонах із риби, м’яса, птиці, дичини; дієтичні супи на бульйонах, овочевих та фруктових відварах; розсольники; харчо, солянки, окрошки; другі страви з м’яса, птиці, риби (азу, бефстроганов, м’ясо шпиговане в кисло-солодкому соусі, антрекот, котлети натуральні із свинини, баранини, птицю фаршировану, рибу парова під різними соусами тощо); парові котлети, яєчні каші; соуси (з цибулею, грибами, розсолом, каперсами тощо); солодкі страви (креми, желе тощо). Готує пісочне, листкове тісто й вироби з нього: валовани, крутони, тарталетки тощо. Готує і оформлює різноманітні дієтичні страви.

   Здійснює роздачу порціонних страв. Складає замовлення на продукти та напівфабрикати, контролює якість продуктів, які доставляють на судно. Складає меню, товарні звіти. Забезпечує утримання в чистоті та порядку приміщень суднового харчоблоку, його технологічного обладнання й виробничого інвентарю, камбузного посуду.

   Випікає хлібобулочні і кондитерські вироби в разі відсутності в штаті судна пекаря.

Документи для вступу:

1) Паспорт (ксерокопія 1,2 стор. та сторінки з пропискою)

2) Ідентифікаційний код

3) Фото 3x4 ( 1 шт.)

4) Свідоцтво про присвоєння робітничої спеціальності кухаря ( не нижче 3 розряду)

5) Трудова книжка зі стажем роботи на посаді кухаря не менше 12 міс. В організаціях громадського харчування , або інші документи , що підтверджують стаж роботи.