(048) 796-57-83 (048) 703-80-08

Навчально-тренажерний центр

ПАТ «Іллічівський судноремонтний завод»

Реестр

Кухар судновий 4 розряд

     Готує та роздає їжу членам екіпажу судна. Готує страви та кулінарні вироби, які вимагають кулінарного оброблення середньої складності. Готує холодні страви, закуски, складні бутерброди; різноманітні салати із свіжих, варених овочів, з м’ясом, рибою; вінегрети; рибу під маринадом; холодці; оселедець натуральний та з гарніром. Варить м’ясні, м’ясо-кісткові, рибні та грибні бульйони; заправи, пюреподібні, солодкі та молочні супи.

     Готує різноманітні види пасеровок і соусів (томатний, цибулевий, паровий, молочний тощо); другі страви з м’яса, риби, овочів, круп у вареному, тушкованому, запеченому та смаженому вигляді (м’ясо відварне, рагу, гуляш, тюфтельки, битки в соусі, рибу відварену, смажену, парову, овочі фаршировані, запіканки з овочів, круп тощо); солодкі страви; гарячі та відварені холодні напої. Готує прісне, дріжджове тісто та вироби з нього: вареники, пельмені, пиріжки, ватрушки, локшину домашню тощо. Бере участь у складанні замовлень на продукти та контролює якість продуктів, які доставляють на судно.

     Бере участь у складанні меню та подає його на затвердження старшому помічнику капітана, а в разі його відсутності — капітану судна. Забезпечує утримання в чистоті та порядку камбуза, камбузних підсобних приміщень і обладнання, камбузного посуду та холодильників. Вживає заходів щодо своєчасного отримання й необхідного ремонту камбузного інвентарю та іншого майна. Випікає хлібобулочні та кондитерські вироби.

Документи для вступу:

1) Паспорт (ксерокопія 1,2 стор. та сторінки з пропискою)

2) Ідентифікаційний код

3) Фото 3x4 ( 1 шт.)

4) Свідоцтво про присвоєння робітничої спеціальності кухаря ( не нижче 3 розряду)

5) Трудова книжка зі стажем роботи на посаді кухаря не менше 12 міс. В організаціях громадського харчування , або інші документи , що підтверджують стаж роботи.